Om Galleri Ärla Ramverkstad

Tanken att starta ett galleri föddes ursprungligen i samband med en utställning våren 2022, då vi var några stycken som ställde ut våra alster tillsammans här på Postgården, platsen där Galleri Ärla är beläget. Vi upptäckte att det var en bra lokal att hänga konst i och någon ställde frågan om det fanns en tanke på detta även i framtiden.

Strax efter denna utställning fick jag vetskap om behovet av en inramningsverkstad i Skövde.

Kul tänkte jag, en ny karriär som tavelinramare skulle väl vara perfekt för mig! Varför inte kombinera det med utställningar, kurser och ateljé, kanske försäljning av konst och konsthantverk? Galleri Ärla var fött.

Jag introducerades i tavelinramningens ädla konst och alla små hemligheter däri av Ninni Eriksson. Denna kunskap förvaltar jag nu med stolthet och ansvarskänsla.

Galleri Ärla ligger mellan Skövde och Falköping.

Följ gärna:
Instagram: galleriarla_ramverkstad
Facebook: Galleri Ärla – Ramverkstad

… och lite om mig

Lusten att skapa har alltid funnits som en drivkraft i mitt liv, men det är först de senaste åren som jag gett den tid att uttrycka sig i måleri, tecknande och skulptur.

Jag skulpterar i lera, gärna efter levande modell, men är också fascinerad av att arbeta med det abstrakta.

Jag bor vid Borgundabergets fot – en plats tilldelad en magnifik utsikt – med det hävdade, öppna landskapet och naturen (ibland även de vilda djuren!) inpå knutarna.

Följ mig gärna på Instagram: carina_einarsdotter

Du är välkommen att kontakta mig!

Tel 070-201 89 26
carina@galleriarla.se